ACLIMA LW HEADOVER RASPBERRY ONE-SIZE

Aclima LightWool Headover Raspberry One-Size

199,20 kr
ACLIMA LW HEADOVER RASPBERRY ONE-SIZE
Sista produkten i lager

Aclima LightWool Headover har flera funktioner i ett, du kan ha det som ett pannband, halsduk, balaclava eller mössa. En tunn tub av mjuk merinoull som värmer väl trots tjockleken. Headovern väger bara 39 gram och är gjord i en storlek som passar de allra flesta. assar för högintensiva aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling. Perfekt under hjälmen. One size.

Material: 100% merinoull.

Tjocklek: 140gram/m², 17,5 micron.

Aclima använder endast mulesingfri merinoull från utvalda gårdar på Nya Zeeland och i Tasmanien. Samtliga produkter är tillverkade i Europa.

Om Merinoull:

Merinoull är ett naturprodukt med suveräna isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern är en snabb fukttransportör när du svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt. De långa, tunna ullfibren ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare kraftigare ullfibren i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bakteriebildandet vilket innebär att du kan ha både strumpor och kläder i merinoull på dig flera gånger innan tvätt.

Lindells klassificering: BÄST

A901WS1U-RB
1 Produkt
2017-10-24