Aclima Warmwool Long Shorts  Women

Aclima Warmwool Long Shorts Women

359,20 kr
Aclima Warmwool Long Shorts Women är ett par boxertrosor som är lite längre. I varm och skön Merionull som naturligtvis är mulesingfri.
Produkten finns med andra alternativ

Aclima Warmwool Shorts Long är ett par boxertrosor i lite längre modell Varma och sköna att använda för olika typer av utomhusaktiviteter när det känna lite kyligt ute. Du kan använda dem både sommar som vinter när du behöver något som är lite längre och mer isolerande än bara boxertrosor men ändå inte vill gå med hellånga underställsbyxor. Eller ha dem som lite längre trosor under en tjockare underställsbyxa vintertid när du vill ha extra isolering. 

WarmWool är Aclimas mest populära serie. Väven väger 200 g/m² vilket är den perfekta underställstjockleken för aktiviteter som skidåkning, friluftsliv, paddling och klättring. Det är ett lagom tjockt underställ för intensiva vinteraktiviteter och fungerar också utmärkt för utomhusaktiviteter i lite svalare temperaturer sommartid. Aclima WarmWool är plaggen för dig som gillar att vistas utomhus även om temperaturen kryper under noll.

Material: 100% merinoull.

Tjocklek: 200 gram/m², 20,5 micron.

Vikt: 119 gram i storlek S.

Aclima använder endast mulesingfri merinoull från utvalda gårdar på Nya Zeeland och i Tasmanien. Samtliga produkter är tillverkade i Europa.

Lindells klassificering: BÄST

U232WI2W-S
2017-10-17
ean13
7034041006670