• -500,00 kr
Madshus Nanosonic IGS JUNIOR 17/18

Madshus Nanosonic IGS JUNIOR 17/18

N16147160
I lager
2 999,00 kr 3 499,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Är detta marknadens bästa vallningsfria juniorskida!

Storlek

 

Madshus Nanosonic Carbon Classic serien är en av våra mest köpta Madshus skidor under 2000-talet. Du får här en riktig toppskida som har Madhus IntelliGrip Base (du slipper användandet av fästvalla).

IntelliGrip ligger på den del av skidan där du i vanliga fall lägger på lägger fästvalla, och är tillverkat av en blandning av en Mohair- och Nylon vilket tack vare fibrernas placering ger bra fäste när man trycker ifrån samtidigt som den glider problemfritt frammåt oavsett vilka förhållanden som råder.

Juniorskidan påminner väldigt mycket om seniorskidorna och har ett klassisk högt spann som samtidigt säkerställer smidig och mjuk markkontakt med enkelt glid.  IntelliGrip ger dessutom skidan en "känsla" som liknar den hos en vanlig skida vilket ytterligare minskar motståndet när du åker. Skidans kärna består av Madshus Polycell (skum) som håller nere vikten på låga 800g/par utan att kompromissa på skidans stabilitet. 

För att du ska få rätt skida utmätt av oss behöver vi din längd och vikt med kläder på. Samt din åkvana. Ange det när du kommer till kassan.

Konstruktion:

Konstruktion:

  • NIS Platta
  • Polycell kärna
  • Skärning: 44-42-44 mm
  • P190 belag
  • Intelligrip (Skin)

 Lindells klassificering: BÄST

50001004
No reviews
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.