Köpinfo

Rätt priser - alltid hos Lindells Sport!

Leveranser direkt från fabrik eller direkt från importören, stora inköpsvolymer och kompetenta inköpare. Vi gör allt för att ge dig marknadens kanske bästa priser.

Enkelt att betala

Kortbetalning Vid kortbetalning accepteras Visa eller Mastercard. Din betalning är säkrad genom DebiTech. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken.

Faktura
Betalningsvillkor är 10 dagar. Vi bifogar fakturan tillsammans med dina varor. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till bokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 29 kr inkl. moms.
Delbetalning
Beskrivning               Uppl.avgift     Ränta     Adm.avgift
Betala nästa månad       0.00 kr           0%         29.00 kr
3 månader                   95.00 kr          0%          29.00 kr
6 månader                  195.00 kr         0%          29.00 kr
12 månader                295.00 kr         0%          29.00 kr
24 månader                295.00 kr         4.95%      29.00 kr 
36 månader                295.00 kr         4.95%      29.00 kr
Snabba leveranser
Leveranstid Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager levererar vi varorna inom 1 - 5 arbetsdagar. Om det du har beställt inte finns i vårt lager, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa. För Gotland och Norra Sverige tillkommer några transportdagar.

Frakt

Frakten räknas automatiskt ut av vår webshop.
Alltid frakfritt vid köp över 5000:-
Alla varor som skickas som DHL Home Delivery har en subventionerad frakt på 299 kr.
Större paket som kan skickas till en "DHL Service Point" har en subventionerad frakt på 179:-
Småpaket till "DHL Service Point" kostar 79 kr i frakt.

Leverans Mindre paket levereras till ett serviceställe nära dig. Men du kan även välja att få det hemkört med DHL Home Delivery.
Skidor, stavar, vallabord och cyklar levereras hem till dig eller så kan du välja att hämta din beställning i vår butik i Örebro.

Vi använder oss av DHL som transportörer.

Maximal köptrygghet - alltid hos Lindells Sport!

Öppet köp vid köp av skidor
Returrätt vid köp av skidor, du har köptrygghet när du köper dina skidor hos oss. Vi provar alltid ut dem i vår Eikermätare för att du ska få ett perfekt par. Men inget köp av skidor är avslutat förrän du har provat och godkänt skidorna. Du har 14 dagar på dig att prova (finns det ingen snö att prova på förlänger vi naturligtvis prövotiden). Om du inte är helt nöjd med skidorna inom den tiden så hjälper vi dig att hitta ett nytt par eller så får du pengarna tillbaka. Kontakta Lindells Sport för information om hur du går tillväga.

Öppet köp/ångerrätt vid köp av andra produkter/Returrätt vid köp av andra produkter/Köptrygghet vid köp av andra produkter

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varan får naturligtvis inte vara använd. Av hygieniska skäl kan vi inte byta underkläder och cykelbyxor. Vid retur eller byte skall du kontakta Lindells Sport via mail info@lindellssport.se för information så kan vi skicka en returfraktsedel till dig. Vi löser alla dina problem snabbt , smidigt och enkelt. Kostnaden för returfrakten står du själv för.
RETURFRAKT
Vi debiterar:
- 99:- i returfrakt för DHL Service Point småpaket 
- 199:- för vanliga DHL Service Point paket.
- Returfrakt av cyklar och andra skrymmande varor är 599:-
När varan kommit i retur till oss uppdaterar vi din faktura samt debiterar returfrakten.
Eventuell återbetalning sker senast 30 dagar efter det att returen godkänts. (Distansköplagen §19).


Transportskador Upptäcker du en skada redan på utlämningsstället, ska det anmälas på platsen. Upptäcks skadan först då du öppnar paketet kontaktar du Lindells Sport för information om hur du går tillväga.

Reklamationer
Är varan felaktigt levererad eller skadad kan du reklamera den. Kontakta Lindells Sport för information om hur du går tillväga. 

Alla våra produkter har 1 års garanti. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens beslut.

Övrigt
Reservation Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att en viss artikel kan utgå ur sortimentet. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten. Vi reserverar oss för eventuella pris- och korrekturfel.