Köpinfo

Rätt priser - alltid hos Lindells Sport!

Leveranser direkt från fabrik eller direkt från importören, stora inköpsvolymer och kompetenta inköpare. Vi gör allt för att ge dig marknadens kanske bästa priser.

Enkelt att betala

Kortbetalning Vid kortbetalning accepteras Visa eller Mastercard. Din betalning är säkrad genom DebiTech. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken.

Faktura
Betalningsvillkor är 10 dagar. Vi bifogar fakturan tillsammans med dina varor. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till bokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 5 kr inkl. moms. Vid faktura använder vi oss av Ecster som kreditgivare.
Delbetalning
Beskrivning                    Uppl.avgift     Ränta     Adm.avgift

Betala nästa månad            0.00 kr            0%         29.00 kr

Vid delbetalning använder vi oss av Ecster.

Snabba leveranser
Leveranstid Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager levererar vi varorna inom 1 - 5 arbetsdagar. Om det du har beställt inte finns i vårt lager, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa. För Gotland och Norra Sverige tillkommer några transportdagar.

Frakt

Frakten räknas automatiskt ut av vår webshop.
Alltid frakfritt vid köp över 6000:-
Cyklar 26-29" har en frakt på 349 kr.
Cyklar 12-20" skickas för 249 kr i frakt.
Stavar, skidor samt vallabord/ställ har en frakt på 199 kr
Övrigt kostar 79 kr i frakt.

Leverans Mindre paket samt cyklar 12"-20" levereras till ett serviceställe nära dig.
Skidor, stavar, de större vallaborden/profilerna och cyklar 24"-29" levereras hem till dig.

Vi använder oss av DHL som transportör.

Maximal köptrygghet - alltid hos Lindells Sport!

Öppet köp vid köp av skidor
Returrätt vid köp av skidor, du har köptrygghet när du köper dina skidor hos oss. Vi provar alltid ut dem i någon av våra elektroniska mätare (Eiker & Skimateriamätare) för att du ska få ett perfekt par. Men inget köp av skidor är avslutat förrän du har provat och godkänt skidorna. Du har 14 dagar på dig att prova (finns det ingen snö att prova på förlänger vi naturligtvis prövotiden). Om du inte är helt nöjd med skidorna inom den tiden så hjälper vi dig att hitta ett nytt par eller så får du pengarna tillbaka. Kontakta Lindells Sport för information om hur du går tillväga.

Öppet köp/ångerrätt vid köp av andra produkter/Returrätt vid köp av andra produkter/Köptrygghet vid köp av andra produkter

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varan får naturligtvis inte vara använd. Vid retur eller byte skall du kontakta Lindells Sport via mail info@lindellssport.se för information om hur du går tillväga. Vi löser alla dina problem snabbt , smidigt och enkelt. Kostnaden för returfrakten står du själv för. Vid returer vill vi att du skickar varan med Posten (Pacsoft) Företagspaket eller DHL. Viktigt att vi får returer skickade till oss då vi inte har möjlighet att åka runt till olika utlämningsställen och hämta dem. Om retur ändå råkar skickas till ett Serviceställe (ex. ICA eller bensinmack) måste vi tyvärr ta ut en expeditionsavgift på 75:-.
Eventuell återbetalning sker senast 30 dagar efter det att returen godkänts. (Distansköplagen §19).