Thule Yepp Maxi Black
Thule Yepp Maxi Black
Thule Yepp Maxi Black
Thule Yepp Maxi Black
Thule Yepp Maxi Black
Thule Yepp Maxi Black

Thule Next Yepp Maxi Black, pakethållarmonterad

1 119,20 kr
Thule Yepp Next Maxi Black är en lätt och säker bakmonterad cykelbarnstol med modern design och maximal bekvämlighet för ditt barn. Du monterar den på pakethållaren och kan därmed använda den till elcykel.
I lager

Thule Yepp Next Maxi Svart är en lätt och säker bakmonterad cykelbarnstol med modern design och maximal bekvämlighet för ditt barn. Du monterar den på pakethållaren och kan därmed använda den till elcykel.

Konstruktion:
Maximal bekvämlighet för barnet och säker passform tack vare den justerbara vadderade 5-punktsselen. Det mjuka och stötabsorberande sätet ger barnet en mjuk åktur och stolen är både lätt och robust, den kombinerar ett hårt skal med en mjuk vaddering för att ge barnet bästa bekvämlighet. Med det magnetiska barnsäkra säkerhetsspännet går det enkelt, snabbt och behändigt att spänna fast barnet. Du säkerställer en perfekt passform i takt med att ditt barn växer tack vare justerbara fotstöd och fotremmar. Det går snabbt och enkelt att montera  cykelbarnstolen på cykelns pakethållare. För bästa synlighet har barntolen en inbyggd reflex.
Detsutom är den lätt att göra ren och hålla torr tack vare sätets vattenavstötande material

Barnstolen är designad och testad för barn från 9 månader* till 6 år, upp till 22 kg. (*Konsultera en barnläkare innan barn under 1 år använder barnsätet.)

Lindells klassificering: BÄST
12080201
2018-05-23